Techland stahuje z prodeje nejdražší edici Dying Light 2. Důvodem je nové DLC
i Zdroj: Techland
Dying Light Novinka Techland stahuje z prodeje nejdražší edici Dying Light 2. Důvodem je nové DLC

Techland stahuje z prodeje nejdražší edici Dying Light 2. Důvodem je nové DLC

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Vývojáři ze studia Techland se rozhodli přestat prodávat nejdražší edici hry Dying Light 2. Důvodem by mělo být nedávno oznámené DLC The Beast.

Reklama

Techland se rozhodl pro poněkud netradiční krok a od září přestane prodávat nejdražší edici hry Dying Light 2. Tou je Ultimate Edition, která stojí 100 dolarů (což je cca 2 237 korun). O stažení informovali vývojáři na sociálních sítích a důvodem stažení z prodeje by mělo být nedávno oznámené příběhové DLC The Beast, které je součástí této edice hry. Vývojáři tak nejspíše chtějí, aby si hráči kupovali toto DLC samostatně, což naznačuje, že bude poměrně drahé.

Dle spekulací by mělo DLC The Beast stát cca 40 dolarů, ale tato informace zatím není potvrzena. Pokud vlastníte základní hru a chcete provést upgrade na Ultimate Edition, vyjde vás to na 35 dolarů, což je o něco méně, než kolik by mohlo stát připravované DLC.

To je nejspíše hlavní důvod, proč se tato nejdražší edice stahuje z prodeje. Dying Light: The Beast zatím nemá pevně dané datum vydání ani cenu, ale předpokládá se, že vyjde někdy příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama