The Callisto Protocol si mohou hráči aktivovat zcela zdarma
i Zdroj: KRAFTON, Inc.
The Callisto Protocol Novinka The Callisto Protocol si mohou hráči aktivovat zcela zdarma

The Callisto Protocol si mohou hráči aktivovat zcela zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jednu z nejočekávanějších her roku 2022, The Callisto Protocol, si nyní mohou hráči přidat do své knihovny, aniž by zaplatili jedinou korunu. Využijte parádní akce.

Reklama

V době, kdy všichni sledují především právě probíhající Gamescom 2024, proběhla jedna malá událost: Epic vydal další dvě hry, které si mohou PC hráči aktivovat zcela zdarma. Jak již napověděl nadpis, v první řadě se jedná o jeden z nejočekávanějších hororů roku 2022, The Callisto Protocol od Striking Distance Studios. Ten však v recenzích spíše zklamal a odnesl si pouhých 6 / 10. Doslova ale o špatnou hru rozhodně nejde a po delší době je na Epicu zdarma k mání velmi zajímavý a brutální horor.

The Callisto Protocol si můžete do své knihovny přidat až do čtvrtka 29. srpna. Tady ještě stručně o příběhu: The Callisto Protocol se odehrává v roce 2320 na měsíc Jupiteru Callisto. Hráč se ujímá role Jacoba Lee, vězně v nechvalně proslulé věznici Black Iron. Věznice je však brzy zaplavena děsivými mutanty a Jacob musí bojovat o přežití a zároveň odhalit temná tajemství spojená s vězením i záhadným virovým vypuknutím, které přeměňuje lidi v monstrózní tvory. Příběh kombinuje horor, přežití a sci-fi, přičemž hlavním cílem je nejen přežít, ale také zjistit pravdu o hrůzách ukrytých na Callistu.

Druhou hrou, kterou si můžete aktivovat, je Gigantic v relativně nové Rampage Edition, akční hrdinská střílečka pro jednoho nebo více hráčů. Hra kombinuje prvky střelby, strategie a bojů na blízko. Hráči si vybírají z různorodé skupiny hrdinů, z nichž každý má unikátní schopnosti a styl hry. Gigantic klade důraz na týmovou spolupráci a taktickou hru, přičemž cílem je ovládnout mapu, sbírat energii a oslabit nepřátelského strážce, aby mohl být poražen.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama