Tvůrci The Callisto Protocol oznámili nový projekt, běží na Unreal Engine 5
i Zdroj: Striking Distance Studios
Novinka Tvůrci The Callisto Protocol oznámili nový projekt, běží na Unreal Engine 5

Tvůrci The Callisto Protocol oznámili nový projekt, běží na Unreal Engine 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 3. 2024 11:00

Striking Distance Studios v současné době pracuje na nové AAA hře, kromě toho však vzniká také menší roguelike projekt Birdseye. Pojďme si o něm něco říct.

Reklama

Americké studio Striking Distance Studios, které stojí za nepříliš úspěšným hororem The Callisto Protocol, před několika málo hodinami oznámilo nový projekt. Tím překvapivě nebude druhý díl zmíněného third-person hororu, ale roguelike hříčka, Project Birdseye.

Malá skupina z nás pracovat na vášnivém projektu, který se zrodil z naší posedlosti snadno se chytit a hrát,

stojí v oficiálním popisku. Už podle vyjádření výše je jasné, že nejde velkou AAA hru, která by snad měla přijít s revolucí, každopádně názor si už nyní můžete udělat sami, níže přikládáme první video s debutovými záběry.

Oficiální popis

Milujeme prostředí, které jsme vytvořili pro The Callisto Protocol, a máme zájem pokračovat v jeho zkoumání v rámci tohoto nového projektu, Black Iron Prison. I když není přímo pokračováním The Callisto Protocol, vnímáme ho jako úžasnou možnost pro rozšíření naší tvůrčí vize a zkoušení nových konceptů. 

Tento projekt nám umožňuje přinést něco nového, aniž by to ovlivnilo práci na našem hlavním AAA titulu. Jelikož jsme si vědomi důležitosti komunity pro náš vývoj, rádi bychom vás přizvali k účasti na této cestě již od samého začátku. Podívejte se na naše odhalovací video a dejte nám vědět, co si myslíte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama