The Finals brzy představí zbrusu nový režim Attack & Defend
i Zdroj: Embark Studios
The Finals Novinka The Finals brzy představí zbrusu nový režim Attack & Defend

The Finals brzy představí zbrusu nový režim Attack & Defend

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 4. 2024 09:00

Velký hit The Finals dnes navečer představí zbrusu nový režim Attack & Defend. My pravděpodobně už víme, v čem spočívá. Další podrobnosti v článku.

Reklama

Od spuštění hitu The Finals to brzy bude už půl roku. Bohužel, velký hype má studio Embark bohužel za sebou, z úvodních dnů, kdy ve hře bojovalo něco kolem 200 tisíc hráčů, je dnes aktivních zhruba 18 tisíc denně. Pořád to není špatné a tvůrci nadále chystají další obsah. Ten zahrnuje například nový režim, který se nám představí již dnes odpoledne, konkrétně v 17:00 našeho času.

Již díky oficiálním informacím víme, že půjde o představení režimu Attack & Defend. Zdali jej tvůrci pojmou podobně jako Ubisoft v Rainbow Six: Siege, kde jeden tým útočí a druhý brání, není jasné, už však název tomu napovídá. Podle všeho jeden z týmů 5 vs. 5 bude například pokládat bombu na předem určeném místě, druhý tým tomu musí zabráni, popřípadě bombu zneškodnit. Nechme ale spekulací, večer budeme o něco chytřejší. Oficiální stream můžete sledovat na přiloženém videu níže.

The Finals

THE FINÁLE je největší free-to-play bojová herní show na světě! Naši soutěžící se zapojují do našeho virtuálního světa a připojují se k týmům v eskalujících turnajích. Bojují v našich nádherně vykreslených arénách založených na skutečných lokacích, které mohou změnit, využít a dokonce zničit. Hra si rychle získala přízeň hráčů a to především díky parádnímu soubojovému systému a propracované destrukci okolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama