The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom oficiálně oznámeno
i Zdroj: Nintendo
Zelda Novinka The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom oficiálně oznámeno

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom oficiálně oznámeno

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 6. 2024 07:00
Platformy Nintendo Switch Switch

Konami během konference Direct 2024 oznámilo The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. A máme ještě jednu skvělou zprávu – konečně si zase zahrajeme za Zeldu!

Reklama

Společnost Konami před několika málo hodinami oficiálně během konference Nintendo Direct 2024 oznámila nový díl do oblíbené série Zelda, a došlo i na jedno milé překvapení. Právě představená novinka The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom nám umožní konečně zase hrát za princeznu Zeldu! Některé nyní však ale i zklameme, nepůjde o styl hraní jako při posledních dvou dílech, kde šlo o klasickou adventuru z pohledu třetí osoby, díl Echoes of Wisdom dostane kameru shora.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Je na Zeldě a její moudrosti, aby zachránila království Hyrule v zbrusu novém příběhu ze série The Legend of Zelda. Obyvatelé Hyrule jsou unášeni podivnými trhlinami, které se objevily, a mezi pohřešovanými je i určitý šermíř. Spojte se s tajemnou vílou Tri a využijte sílu Tri Rodu k vytváření ozvěn – imitací věcí nalezených v prostředí. Tyto ozvěny pak můžete kdykoliv znovu vytvořit, abyste vyřešili hádanky a porazili nepřátele. Použijte ozvěny vodních bloků k dosažení nových výšek, postavte mosty ze starých postelí, házejte kameny na nepřátele – nebo si najděte vlastní kreativní kombinace ozvěn a udělejte věci po svém. Dokonce můžete vytvořit ozvěny monster, které vám budou pomáhat v boji.

Na další podrobnosti si budeme muset ještě počkat, nicméně The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom vyjde dle očekávání exkluzivně na konzoli Nintendo Switch v datu 26. září 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama