The Lord of the Rings: Return to Moria vyjde na PlayStation 5 až v prosinci. Xbox se dočká začátkem roku 2024
i Zdroj: Free Range Games
LOTR: Return to Moria Novinka The Lord of the Rings: Return to Moria vyjde na PlayStation 5 až v prosinci. Xbox se dočká začátkem roku 2024

The Lord of the Rings: Return to Moria vyjde na PlayStation 5 až v prosinci. Xbox se dočká začátkem roku 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 10. 2023 11:00

The Lord of the Rings: Return to Moria dnes nakonec vyjde pouze na PC. PlayStation 5 verze byla na poslední chvíli odložena až na prosinec. Pro Xbox pak stále platí, že vyjde někdy začátkem roku 2024. Přesné datum bude brzy oznámeno.

Reklama

Právě dnes budou moct PC hráči navštívit svět Pána prstenů. Vychází kooperační adventura The Lord of the Rings: Return to Moria od Free Range Games. Bohužel, máme špatnou zprávu pro PlayStation 5 hráče, tato verze byla odložena na 5. prosince 2023. Zpráva přišla těsně před vydáním, za což se vydavatel North Beach Games omlouvá. Co se týče Xbox verze, ta dorazí v nespecifikovaný den začátkem roku 2024.

Potřebujeme více času k doladění detailů,

oznámilo North Beach Games. "The Lord of the Rings: Return to Moria sleduje trpaslíky, kteří se vydávají na nové dobrodružství, aby získali zpět svůj legendární domov Moria pod Mlžnými horami. Hráči spojí své síly, aby přežili, vyráběli, budovali, prozkoumali ikonické a rozlehlé doly. Odvážní expedici budou muset být ostražití, protože na ně čekají záhadná nebezpečí" popisují tvůrci hru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama