The Night Wanderer je akční fantasy od ex-vývojářů Ubisoftu a CD Projekt RED
i Zdroj: Mighty Koi Studio
The Night Wanderer Novinka The Night Wanderer je akční fantasy od ex-vývojářů Ubisoftu a CD Projekt RED

The Night Wanderer je akční fantasy od ex-vývojářů Ubisoftu a CD Projekt RED

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 3. 2024 18:30

Polské Mighty Koi Studio se dnes postaralo o velké překvapení. Oznámilo již druhý ambiciózní projekt a i v tomto případě půjde o adaptaci slavné knižní předlohy.

Reklama

Stále relativně nové polské studio Mighty Koi sídlící ve Varšavě dnes překvapilo, když oznámilo hned dva ambiciózní projekty. V první řadě šlo o RPG hru Thorgal, kterou chtějí konkurovat slavné sérii The Witcher, rozhodně doporučujeme mrknout na podrobnosti. Nutno pak podotknout, v Mighty Koi Studio je v současné době asi 100 zaměstnanců, kteří se dříve podívali do společností jako CD Projekt RED, Ubisoft, Konami nebo FromSoftware.

Druhou připravovanou hrou je akční fantasy hra The Night Wanderer. Ta nás vezme do světa známé knižní série “Pán ledové zahrady”. “Pán ledové zahrady je výjimečným počinem v nepříliš rozšířeném žánru science-fantasy, kombinující romantiku a temnotu fantasy příběhů s vědeckou uvěřitelností a logičností klasické vědecké fantastiky.

Vuko, hlavní hrdina knih i hry, je součástí vesmírné expedice s posláním odhalit osud předchozích průzkumníků vyslaných na planetu Midgaard. V době jeho mise lze mimozemskou civilizaci technologickou úrovní přirovnat k ranému středověku na Zemi.” Stojí v popisku hry.

The Night Wanderer vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Datum vydání je bohužel neznámé. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama