The Witcher 3 je k mání za pouhých 77 korun a prodává se jako rohlíky
i Zdroj: CD Projekt RED
Zaklínač 3 Novinka The Witcher 3 je k mání za pouhých 77 korun a prodává se jako rohlíky

The Witcher 3 je k mání za pouhých 77 korun a prodává se jako rohlíky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 7. 2024 11:00 1
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

The Witcher 3 patří mezi největší herní klenoty, které kdy vyšly, a nyní můžeme hru po letech znovu vidět mezi nejprodávanějšími díky symbolické ceně.

Reklama

The Witcher 3 je zpět mezi nejprodávanějšími hrami na Steamu, kde nyní drží krásné 5. místo. A důvodem není nic jiného, než aktuální cena, kterou by měli využít naprosto všichni, kteří poslední díl této slavné fantasy série ještě nevlastní. Na Steamu je aktuálně k mání za pouhých zhruba 77 korun! (omlouváme se za původně zmíněných 60 Kč, šlo o nedorozumění). Na nic tak nečekejte a současné slevy, která zde nebude trvat dlouho, rozhodně využijte. Nutno podotknout, že právě PC verze je absolutním mistrovským dílem, který navíc využívá spousty nových technologií a podporu stovek modifikací. 

Zaklínač je na našich monitorech již 17 let, jaké byly jeho příběhy?
i Zdroj: CD Projekt Red

Zaklínač je na našich monitorech již 17 let, jaké byly jeho příběhy?

Zaklínačská dobrodružství už známe 3 dlouhé dekády. Bylo tu spoustu pokusů předělat Geralta na digitální interaktivní podobu…

30. 6. 2024 15:00

Série The Witcher je tu s námi již 17 dlouhých let a rozhodně se s ní počítá i do budoucna. CD Projekt RED nyní pracuje na novém díle, kde bychom se měli ujmout role Ciri jako hlavní postavy. Připomenout pak musíme i chystaný The Witcher Remake a multiplayerovou - stále nepředstavenou hru ze světa Zaklínače.

The Witcher 3

Hráči se ujímají role Geralta z Rivie, zkušeného zaklínače, který pátrá po své adoptivní dceři Ciri v otevřeném světě plném monster, politických intrik a morálních dilemat. Hra je známá svým hlubokým příběhem, komplexními postavami, rozsáhlým světem a detailními vedlejšími úkoly.

Třetí díl vyšel už v roce 2015 na PC a konzole a v recenzích si odnesl krásných 9.2 / 10

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama