Geralt v The Witcher 3 může díky modifikaci osedlat bestii fienda
i Zdroj: CD Projekt RED
Zaklínač 3 Novinka Geralt v The Witcher 3 může díky modifikaci osedlat bestii fienda

Geralt v The Witcher 3 může díky modifikaci osedlat bestii fienda

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 7. 2024 12:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Geraltův svět může být díky fanouškovským modifikacím stále zábavnější. Nyní například můžeme vyměnit klepnu za opravdu nechutnou bestii - fienda.

Reklama

Kolem The Witcher 3 je poslední dny znovu velmi živo, a to si vezměte, že už jen pár měsíců a půjde o deset let starou hru. Celkové sérii jsme se věnovali před pár dny, kdy vám Kuba D. v rozsáhlém článku sepsal celou zajímavou historii této značky, která je tu s námi již 17 let. 

Nyní se však budeme věnovat nové fanouškovské modifikaci, kterou připravil vývojář Apokryphos. Ten nám umožní něco, co dodnes ve hře nebylo možné, a to pro cestování světem využít rychlosti a síly nepřátelské bestie fienda. Mód si můžete zdarma stáhnout na stránkách Nexus Mods.

Fiend

Fiend je reliktní stvoření, které se objevuje v The Witcher 3: Wild Hunt. Šelma připomíná jelena, ale mnohem většího. Friedové mají také třetí oko, které používají k hypnotizaci svých protivníků - zejména Zaklínačů!

Vy ještě pořád nemáte The Witcher 3? Potom pro vás máme jednu velmi dobrou zprávu, v současné době je v 90% slevě a může být váš za pouhých 66 korun českých

The Witcher 3

Hráči se ujímají role Geralta z Rivie, zkušeného zaklínače, který pátrá po své adoptivní dceři Ciri v otevřeném světě plném monster, politických intrik a morálních dilemat. Hra je známá svým hlubokým příběhem, komplexními postavami, rozsáhlým světem a detailními vedlejšími úkoly. Třetí díl vyšel už v roce 2015 na PC a konzole a v recenzích si odnesl krásných 9.2 / 10

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama