The Witcher 4 je pořád roky daleko, ještě neopustil předprodukci
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka The Witcher 4 je pořád roky daleko, ještě neopustil předprodukci

The Witcher 4 je pořád roky daleko, ještě neopustil předprodukci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na The Witcher 4 v současné době pracuje 410 lidí a hra brzy opustí fázi předprodukce, oznámilo CD Projekt RED ve finančních výsledcích. A jak je na tom Cyberpunk 2?

Reklama

Polské studio CD Projekt RED aktuálně pracuje a dohlíží hned na několik připravovaných her. Nejvíce hráče asi zajímá pokračování Cyberpunku a příběhového Zaklínače. O těch informujeme pravidelně a dnes tomu nebude jinak. Finanční zpráva CDPR odhalila detaily: jak je na tom The Witcher 4? Ačkoliv jsme si mysleli, že je již v plném vývoji, a to kvůli prosincovému vyjádření studia, které tvrdilo: “vývoj jede na plné obrátky", tak evidentně stále není.

Jak se ale nyní ukázalo, až dodnes je v předprodukci, kterou by však měl opustit v rámci několika týdnů/měsíců. A to samozřejmě znamená jeden fakt: vývoj je stále ještě roky daleko. “Práce na Polaris (The Witcher 4) pokračují – jeho vývojový tým se blíží k významnému milníku, který bude znamenat konec předprodukční fáze."

Potvrzeno: Geralt v The Witcher 4 bude, ale nepůjde o hlavní postavu
i Zdroj: CD Projekt RED

Potvrzeno: Geralt v The Witcher 4 bude, ale nepůjde o hlavní postavu

Doug Cockle, který dabuje Geralta z Rívie, se vyjádřil k The Witcher 4. Oficiálně potvrdil, že se Geralt v novém dílu objeví…

Oficiální, pár dnů starý graf pak prozradil i další detail. Na The Witcher 4 v současné době pracuje 410 lidí, znovu o několik více než posledně, kdy jsme o stavu hry psali na přelomu března a dubna. Pokud bychom dnes měli tipovat datum vydání, potom mluvíme o roku 2027 až 2028.

Cyberpunk 2

CD Projekt pracuje také na pokračování cyberpunku s pracovním názvem “Projekt Orion”. Na tom aktuálně pracuje už 60 lidí. Na dalších projektech a službách se pak podílí 169 lidí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama