Thief Simulator 2 dostal český AI překlad
i Zdroj: Ultimate Games
Češtiny do her Thief Simulator 2 Novinka Thief Simulator 2 dostal český AI překlad

Thief Simulator 2 dostal český AI překlad

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 10. 2023 19:00

Obávaný zloděj už umí česky. Thief Simulator 2 od PlayWay dostal fanouškovskou českou lokalizaci. Ta už tradičně vznikla za pomoci umělé inteligence. Ke stažení je zdarma a ačkoliv nejde o dokonalý překlad, je překvapivě na dobré úrovni.

Reklama

Ačkoliv se překladatelské grupy snaží překládat spíše velké AAA tituly, občas se objeví něco menšího. Tentokrát došlo na druhý díl zlodějského simulátoru od PlayWay. Hru si již nyní můžete vychutnat s českou lokalizací -  a ano, i tentokrát jde o překlad, se kterým pomohla umělá inteligence.

Kde stáhnout českou lokalizaci?

Nejaktuálnější verze českých překladů od Pařanského ráje, hráči seženou exkluzivně během živého přenosu, kdy kanál vysílá. Po té stačí udělat jedinou věc, do živého chatu zadat příkaz, který vám zveřejní odkaz ke stažení. V případě hry Thief Simulator 2 jde o !ts2cz. Pokud však hledáte alternativu a nemáte ve večerních hodinách dostatek času (kanál vysílá především po 20:00), můžete vyzkoušet oficiální stránky. Čeština pak lze sehnat i na místech jako Ulož.to a dalších (tuto cestu však nedoporučujeme). My pro vás v tuto chvíli připravujeme recenzi, vyjde v následujících dnech!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama