Trail of Ayash: Dobrodružství domorodých bojovníků v otevřeném světě
i Zdroj: Nowsky Games
Trail of Ayash Novinka Trail of Ayash: Dobrodružství domorodých bojovníků v otevřeném světě

Trail of Ayash: Dobrodružství domorodých bojovníků v otevřeném světě

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Trail of Ayash je akční RPG, na kterém dlouhé roky pracovali pouze dva lidé. Pojďme omrknout právě vydanou hru, ve které se ujmeme role domorodce.

Reklama

Po letech testování Trail of Ayash se hráči již 16. září dočkali plné 1.0 verze. Přesto se může stát, že o hře, na které pracovali jen dva lidé, slyšíte poprvé. Pojďme si ji společně stručně představit a omrknout delší gameplay záběry.

Trail of Ayash je akční RPG hra s otevřeným světem, kde se ujmeme role domorodce. Náš svět je jedinečnou verzí zemí, kterým dominují mýty a legendy jeho obyvatel. Různé kmeny se vzájemně ovlivňují, zapojují se do diplomacie, války a expanze. To vše z pohledu třetí osoby. 

Trail of Ayash

Vytvořili jsme otevřený svět plný průzkumů a konfliktů. Budete komunikovat s různými kmeny domorodých lidí. To samo o sobě může vytvořit přesvědčivý herní zážitek, ale je tu ještě něco navíc. Něco mnohem temnějšího, co se skrývá v lesích a divočině. V koutku oka a nepatrné praskliny v zemi. Abyste přežili po boku svých kmenových kmenů, musíte se naučit opatrnosti! O tvorech zrozených z myslí lidí a duchů, kteří děsí duši, mluví u táborových ohňů tichými hlasy vypravěči a šamani. Ve světě Ayash jsou velmi skutečné a s monstry tohoto světa je třeba bojovat, abyste neztratili svůj život nebo svou duši kvůli zvířatům, přirozeným i profánním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama