Tvůrci Dishonored ukázali novou akční hru, vypadá parádně
i Zdroj: WolfEye Games
Novinka Tvůrci Dishonored ukázali novou akční hru, vypadá parádně

Tvůrci Dishonored ukázali novou akční hru, vypadá parádně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Tvůrci Dishonored pomalu začínají odhalovat svou novou hru. Ta opět přinese krásný vizuál a pravděpodobně půjde o akční hru s RPG a stealth prvky.

Reklama

Ve středu se po delší době ozvalo studio WolfEye Games, které oznámilo, že se v následujících dnech dočkáme teaseru na jejich další hru. Nutno připomenout, že lákali především fanoušky série Dishonored a Prey. Bylo tedy víceméně jisté, že se znovu dočkáme akční stealth hry z pohledu první osoby, s krásným grafickým designem.

Teaser je konečně venku! Na sociální síti X se s studio s  fanoušky podělilo o několik obrázků a tajemnou upoutávku, kde cosi letí nad budovami, někde v poušti? K dispozici jsou pak ještě tři obrázky, které už zmíněný Dishonored skutečně připomínají.

Toť přímo od WolfEye Games vše, nicméně ke hře, která doposud nemá název, se vyjádřilo i zahraniční IGN. Podle nich bude chystaný projekt akční hrou s prvky RPG, půjde o zbrusu novou IP s vazbou na starší hry od Arkane. Co přesně tím myslí, není jasné. Studio nyní láká hráče k vyzkoušení v rámci testu, do kterého se můžete zkusit přihlásit skrze oficiální stránky.

Galerie

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama