Tvůrci úspěšné hry Returnal chystají oznámení, půjde o novou hru nebo VR verzi?
i Zdroj: Housemarque
Novinka Tvůrci úspěšné hry Returnal chystají oznámení, půjde o novou hru nebo VR verzi?

Tvůrci úspěšné hry Returnal chystají oznámení, půjde o novou hru nebo VR verzi?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 4. 2024 15:30

Studio Housemarque, které se podepsalo pod úspěšnou rogue-like střílečku, chystá na zítra nějaké oznámení. Máme hned několik zajímavých tipů, o co by mohlo jít.

Reklama

Finské vývojářské studio Housemarque, které se před třemi lety proslavilo úspěšnou akční rogue-like hrou Returnal, chystá nějaké oznámení. Dojde k němu již zítra, o co půjde, v nyní záhadou, ovšem menší nápovědou by mohlo být datum. Zítra, to bude přesně 3 roky od vydání hry Returnal, má to nějaké spojení? 

Máme dva zajímavé tipy

  • Returnal VR: Jednou z možností je vydání VR verze pro PlayStation VR2, možná proto teaser výše odhalil pouze oči hlavní hrdinky.
  • Returnal VR na PC: Druhou možností je vydání VR verze na PC, o tom už se několikrát spekulovalo, nebylo by to tak překvapením.
  • Returnal 2: Samozřejmě se vůbec nemusí jednat o značku Returnal, znovu ale připomenu podezřelé datum 30. dubna, kdy vyšel první díl. Navíc se klidně můžeme dočkat úplně nové IP.

Returnal

Hlavní protagonistkou je Selene, kosmonautka, která se ocitne na tajemném planetě s názvem Atropos. Hráči ovládají Seleninu postavu, která musí zkoumat prostředí planety, bojovat s různými nepřáteli a překonávat nástrahy prostředí.

Hra je známá svým náročným obtížnostním stupněm a zdůrazňuje prvek perma-death, což znamená, že po smrti hráče je nutné začít znovu od začátku. Nicméně, Returnal nabízí procedurálně generované úrovně, což znamená, že každé nové hraní je unikátní a hráči objevují nová prostředí, nepřátele a předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama