Ubisoft má mezi lednem a březnem 2024 vydat další AAA hru, o co by mohlo jít?
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft má mezi lednem a březnem 2024 vydat další AAA hru, o co by mohlo jít?

Ubisoft má mezi lednem a březnem 2024 vydat další AAA hru, o co by mohlo jít?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 7. 2023 08:00

Zpráva pro investory zmiňuje další velkou AAA hru, která by měla vyjít mezi lednem a březnem 2024. Tipů, o co by tak mohlo asi jít, máme hned několik, pojďme omrknout hry, kterým by se mohl blížit datum vydání.

Reklama

Ubisoft toho má pro následující roky v přípravě opravdu mraky. Jen letos očekáváme The Crew: Motorfest (14. září), Assassin's Creed: Mirage (12. října) a AVATAR: Frontiers of Pandora (7. prosince). Jde o tři velké hry, které dorazí pár týdnů po sobě. A tím to rozhodně nekončí, hned začátkem roku by podle zprávy pro investory, mělo dojít na vydání další AAA hry, bohužel však nebylo prozrazeno, o co by tak mohlo jít.

Ubisoft chce vydat těchto 8 titulů do 12 měsíců
i Zdroj: Ubisoft & Massive Entertainment

Ubisoft chce vydat těchto 8 titulů do 12 měsíců

Finanční výsledky Ubisoftu nedopadly vůbec dobře. Reputaci si však pokusí napravit těmito osmi hrami, které plánuje vydat v…

17. 5. 2023 10:34

Nezbývá, než spekulovat. Nejblíže k vydání by mohlo mít nedávno oznámené Star Wars: Outlaws, které vypadá naprosto fantasticky, nicméně už nyní patří mezi nejočekávanější hry a ty vycházejí vždy na konci roku, kolem Vánoc. Každopádně už nějakou dobu se spekuluje o vydání GTA 6, právě na Vánoce, a soupeřit s GTA, to zkrátka nelze. 

Začátek roku by pak klidně mohl patřit Skull & Bones, který Ubisoft odkládá každý rok, snad i několikrát. Pirátské open-world dobrodružství aktuálně nemá datum vydání a mělo se přesunout právě do roku 2024, jeho vydání, například v březnu by nás tak nepřekvapilo, i když má aktuálně stále procházet peklem.

Unikly screenshoty ze Skull & Bones, s hrou to prý nevypadá dobře
i Zdroj: Ubisoft

Unikly screenshoty ze Skull & Bones, s hrou to prý nevypadá dobře

Podívejte na nové pěkně vypadající záběry ze Skull & Bones, zachycují menší pirátskou loď na moři nebo hlavní postavu ve…

22. 5. 2023 08:43

A zapomenout nesmíme ani, na už nějakou dobu připravovaný Splinter Cell Remake. Ubisoft sice tvrdil, že je vývoj stále na začátku, ale člověk nikdy neví. Navíc nám moc AAA her v seznamu oznámených her nezbylo.

Obrázky ze Splinter Cell Remake v plné kvalitě
i Zdroj: Spite.cz

Obrázky ze Splinter Cell Remake v plné kvalitě

Nedavné koncept-art obrázky ze Splinter Cell znovu, ale v plné kvalitě. Hráčům je nabídl oficiálně Ubisoft na Facebooku.

25. 11. 2022 07:13

Pak už zde zbývá jen několik menších her, jako například Prince of Persia: The Lost Crown, která by se ale nemusela považovat za doslova AAA hru, přesto její datum na úvod roku vychází, tato novinka je naplánována na 18. ledna 2024. Ubisoft tou tajemnou hrou ale klidně může myslet i některý z free-to-play titulů, ačkoliv se o nich příliš nemluví, v přípravě jsou Rainbow Six Mobile nebo The Division: Resurgence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama