Unikly screenshoty ze Skull & Bones, s hrou to prý nevypadá dobře
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Unikly screenshoty ze Skull & Bones, s hrou to prý nevypadá dobře

Unikly screenshoty ze Skull & Bones, s hrou to prý nevypadá dobře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 5. 2023 08:43

Podívejte na nové pěkně vypadající záběry ze Skull & Bones, zachycují menší pirátskou loď na moři nebo hlavní postavu ve městě. Nicméně nové informace příliš dobré nejsou, znovu se mluví o možném zrušení vývoje.

Reklama

Na Redditu se objevily po delší době nové záběry ze Skull & Bones, a jsou v překvapivě ve velmi dobré kvalitě. Zachycují jak svět na moři tak hlavní postavu přímo ve městě. Nicméně zdroj obrázků tvrdí, že díky známému nemá dobré informace, hra má být stále ve vývojovém pekle, dokonce má hrozit zrušení.

Ubisoft si ale zrušení hry po takové době nemůže dovolit hned z několika důvodů, do hry měl nasypat několik stovek milionů a navíc, ji dotuje singapurská vláda. Ubisoft tak raději bude znovu a znovu hru odkládat, než ji definitivně zruší. Jen připomeňme, že Skull & Bones bylo několikrát restartováno a aktuálně platí, že vyjde v letošním roce, chytřejší však budeme po Ubisoft Forward 2023 konferenci, která odstartuje už za měsíc. Skull & Bones by mělo dorazit ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama