Ubisoft má pracovat na post-apokalyptické akční hře, unikají detaily
i Zdroj: Ubisoft Shanghaï
Novinka Ubisoft má pracovat na post-apokalyptické akční hře, unikají detaily

Ubisoft má pracovat na post-apokalyptické akční hře, unikají detaily

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC Xbox X360 PlayStation PlayStation 3

Ubisoft pracuje na akční post-apokalyptické hře s pracovním názvem "Iridium". Informace se objevila přímo na profilu jednoho ze zaměstnanců. Máme podrobnosti.

Reklama

Francouzský gigant Ubisoft v současné době připravuje možná desítky nejrůznějších typů projektů, včetně samozřejmě těch neoznámených. A mezi těmi by mohl být i projekt “Iridium”, který údajně připravuje pobočka Ubisoft Leamington. Venku jsou i první detaily, jak o samotné hře, tak příběhu. Podle dostupných informací půjde o hru s post-apokalyptickou tematikou, která hráče vezme do Highpoint City v roli mladé, černošské, 20leté slečny jménem Octavia.

Popisek hry, který se objevil na profilu Kima Hurdona z Ubisoftu

Po zničující válce prohledávají sběrači trosky města Highpoint, kdysi vrcholu lidské civilizace, nyní však města pod nadvládou sil, které jej porazily. Highpoint je teď něco mezi vězením a nepovedeným vědeckým experimentem. Intenzivní radiace brání organickým lidem operovat uvnitř válečné zóny, a proto jsou jejich mysli přenášeny do mechanických těl, tzv. Shells, což jim umožňuje prozkoumávat toto nepřátelské prostředí. Nelegální frakce bojují o přežití v pustinách, zatímco místní Autorita se snaží udržet pořádek, jak jen to jde. Desetiletí po pádu Highpointu se však něco začíná probouzet v jeho troskách... něco mimozemského. Jako Whittaker, muž s pochybnou minulostí a pověstí někoho, kdo přijímá úkoly, na které si nikdo jiný netroufne, prožijte, co znamená vyměnit lidskost za mechanické tělo. Na této cestě za celý život bude Whittaker potřebovat plížení, důvtip a širokou škálu vozidel a zbraňových systémů, aby se dostal k epicentru tohoto záhadného místa. Teprve pak odhalí Highpoint svá nejhlubší tajemství.

Post-apokalyptická hra I Am Alive z roku 2012
i Zdroj: Ubisoft Shanghaï
Post-apokalyptická hra I Am Alive z roku 2012

Zkušenosti s post-apo..

Ubisoft je známý svými obrovskými hrami s otevřenými světy, nicméně příliš zkušeností se survival prvky a post-apokalyptickými projekty nemá - pokud nepočítáme The Division (které jako doslova post-apo nepůsobí). Vzpomenout musíme však hru I Am Alive, které vyšla v roce 2012 na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Připravilo ji studio Ubisoft Shanghai a v recenzích hra nasbírala průměrná hodnocení. Ve výsledku je na 7 / 10. Níže si můžete připomenout launch trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama