Ubisoft představil strategii Anno 117: Pax Romana
i Zdroj: Ubisoft
Anno 117 Novinka Ubisoft představil strategii Anno 117: Pax Romana

Ubisoft představil strategii Anno 117: Pax Romana

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Ubisoft nezapomněl na svou oblíbenou strategickou sérii a představil zbrusu nový díl Anno 117: Pax Romana. Hra nás zavede do nádherné Římské říše roku 117 našeho letopočtu.

Reklama

Nezaujaly vás chystané akční hry Ubisoftu? Francouzský gigant aktuálně chystá velkou Star Wars hru, Assassin's Creed: Shadows, Prince of Persia a pomalu vznikají také nové díly do série Ghost Recon a Far Cry. Jestliže na tohle ale úplně nejste, potom by vás mohla zaujmout právě představená strategie Anno 117: Pax Romana.

Jak už tradičně napovídá název, podíváme se do roku 117 našeho letopočtu. Naším úkolem bude ujmout se role guvernéra, který před sebou nemá jednoduchou cestu. Vydáme se na cestu, kde odhalíme Latiu a Albion. Níže už doprovodný live action filmeček a oficiální popisek hry.

Anno 117: Pax Romana

Cesta přes neprobádaná území Římské říše. Odhalte kouzlo Latia a Albionu, dvou provincií pod vaším vedením jako guvernéra. Využijte příležitosti rozšířit svůj vliv a využijte jedinečné výhody a výzvy, které každá provincie představuje. Vaše volby jako guvernéra jsou pro vaše občany důležité! 

Podpoříte ekonomický růst nebo rozšíříte svou vládu prostřednictvím dominance? Vést s rebelií nebo sjednotit různorodou kulturu? Vybírejte moudře, vaše rozhodnutí éru Pax Romana.

Anno 117: Pax Romana vyjde v roce 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama