Ubisoft reaguje na kauzu ohledně mazání neaktivních účtů: O své hry nepřijdete, tvrdí podpora
i Zdroj: Ubisoft Bordeaux
Novinka Ubisoft reaguje na kauzu ohledně mazání neaktivních účtů: O své hry nepřijdete, tvrdí podpora

Ubisoft reaguje na kauzu ohledně mazání neaktivních účtů: O své hry nepřijdete, tvrdí podpora

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 7. 2023 13:13

Tak, jak to tedy bude? Můžeme svou neaktivitou přijít o své hry nebo ne? Zatím co jedni tvrdí, že ano, oficiální stránka podpory říká, že ne. K uzamčení účtu dojít může, nicméně hráči o své postupy či videohry nepřijdou.

Reklama

Včerejší den patřil Ubisoftu a menší kauze. Někteří tvrdili, že Ubisoft po námi ignorovaném e-mailu, ohledně naší neaktivity na účtech, můžeme přijít o svůj účet na dobro a nikoho nebude zajímat, zda-li jste do něj investovali koruny, nebo statisíce. Hráči se tak samozřejmě začali bouřit, čehož si všimla podpora společnosti Ubisoft a pokusila se vše udat na pravou míru.

Účty spojené s aktivním předplatným Ubisoft nebo PC hry zakoupené v obchodě Ubisoft nelze smazat

Stránka podpory jasně říká, že pokud máme na účtu předplatné (což po letech neaktivity asi nikdo mít nebude) nebo zakoupené PC hry, nikdo vám účet smazat nemůže. Účty však po letech nečinnosti mohou být “uzamčeny” a to až v případě, že hráč nebude reagovat na upozorňující e-mail. Po 30dnech od upozornění skutečně může dojít k uzamčení účtu, tzn., že už vás přátelé nenajdou a účet se bude tvářit jako smazaný. Nicméně velmi jednoduše se k němu budeme moct i po čase vrátit, stačí se zkrátka přihlásit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama