Ubisoft se nebojí vydání GTA 6, prý klidně vydají hry ve stejném období
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Ubisoft se nebojí vydání GTA 6, prý klidně vydají hry ve stejném období

Ubisoft se nebojí vydání GTA 6, prý klidně vydají hry ve stejném období

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zatímco spousta herních vydavatelů se pravděpodobně ráda vyhne období, kdy vyjde GTA 6, Ubisoft se toho nebojí, jak uvedl sám ředitel Yves Guillemot.

Reklama

Ačkoliv máme teprve srpen, už nyní víme, že rok 2025 nabídne vynikající seznam her, na které se můžeme těšit. Mezi nimi jsou například Kingdom Come: Deliverance 2, Borderlands 4, Mafia: The Old Country, Fable a Death Stranding 2. Ovšem vrcholem bude dlouho očekávané Grand Theft Auto 6 od Rockstaru, které vyjde na podzim 2025. Tento titul, na který netrpělivě čekají miliony hráčů po celém světě, bude určitě dominovat hernímu trhu, což bude pro mnoho společností velká výzva.

Vydání GTA 6 je natolik očekávané, že se mnoho herních společností pravděpodobně pokusí tomuto období vyhnout, aby nečelily přímé konkurenci. Avšak gigant Ubisoft se konkurence nebojí. V rozhovoru uvedl ředitel Ubisoftu Yves Guillemot, že vydání nového GTA je nezastraší. I když Ubisoft sází na svou úspěšnou sérii Assassin’s Creed, je otázkou, zda tento titul může skutečně konkurovat obrovskému zájmu o GTA 6. Bojovat s tak silným soupeřem bude jistě obtížné, ale Ubisoft se zdá být připraven.

Ubisoft v roce 2025

Ubisoft v tuto chvíli pracuje na desítkách her, přičemž oficiálně víme jen o hrstce z nich. Co se pak týče roku 2025, vyjít by podle dostupných, ovšem neověřených informací, měl nový díl do série Assassin's Creed (pravděpodobně project Hexe) a hned dva nové díly Far Cry, v jednom případě klasické příběhové, ve druhém extrakční.

Nepřekvapil by nás ale ani nový díl Ghost Recon, o kterém se již nějakou dobu mluví nebo Splinter Cell Remake. Více se dozvíme v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama