UFC 5 předvedlo svůj první gameplay. Jak vypadá po přechodu na Frostbite engine?
i Zdroj: EA Sports
UFC 5 Novinka UFC 5 předvedlo svůj první gameplay. Jak vypadá po přechodu na Frostbite engine?

UFC 5 předvedlo svůj první gameplay. Jak vypadá po přechodu na Frostbite engine?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2023 11:00

EA Sports konečně vydalo první gameplay z chystaného UFC 5. Přechod na nový engine hře rozhodně prospěl. UFC vypadá reálněji, ať už po grafické stránce, nebo po stránce fyziky. Podívejte se rovnou na 4minutový gameplay trailer.

Reklama

EA Sports detailněji představilo svoji bojovou hru UFC 5. Vidět můžeme vůbec první gameplay záběry, jak moc tomu prospěl Frostbite? A dočkáme se nějakých zajímavých novinek v hratelnosti? Rozhodně ano, hra skutečně už dle gameplaye níže jasně dokazuje, že se posunula o několik levelů dál. Všimnout si pak můžeme zmiňovaného poškození našich bojovníků - rozhodčí může zápas přerušit a naše zranění posoudit. Po té vyhodnotí, zda-li můžeme pokračovat či nikoliv. Více už v přiloženém traileru. UFC 5 vyjde 27. října 2023 ve verzích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

"UFC 5 zachycujeme v autentičtějších detailech než kdykoli předtím, od grafických upgradů nové generace, které dávají herním animacím nový život, systému poškození, který spojuje brutalitu a strategii bojové hry, herních aktualizací, díky nimž je akce ještě plynulejší a realističtější. , a mnohem víc. Poprvé v historii franšízy pohání engine Frostbite." Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama