Unikla filmová scénka z Transformers: Reactivate
i Zdroj: Splash Damage
Transformers Novinka Unikla filmová scénka z Transformers: Reactivate

Unikla filmová scénka z Transformers: Reactivate

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 5. 2024 10:00

Pokud trpí Transformers: Reactivate něčím, pak jsou to úniky informací, a nyní i traileru. Ačkoliv se o hře už více než rok nepromluvilo, nyní máme možnost vidět další záběry.

Reklama

Letos to budou již dva roky, co studio Splash Damage oznámilo Transformers: Reactivate, ale dodnes jsme se o hře prakticky nic nedozvěděli. Kromě krátkého traileru jsme neviděli žádné další informace. Nicméně brzy bychom se mohli dočkat podrobností - unikl filmový trailer, ale nezdá se nám, že by byl příliš lákavý, a mám obavy, že v dnešní době hráče příliš neosloví, snad jen jedinou informací, poběží na Unreal Engine 5, který umí vykouzlit parádní hry.

V tuto chvíli není jasné, jak moc stará cut-scéna to je, to se ale jistě brzy dozvíme. Dokáže konečně svět Transformers oslovit větší komunitu hráčů? Uvidíme, Reactivate je kooperační hrou pro 1 - 4 hráče

Transformers: Reactivate

Přišla největší hrozba pro lidstvo, a vyhráno je. Země již není naše; patří jim. Zbývá nám jen naděje v Autobotech, když je zachraňujeme z trosek, které po nás zůstaly. Níže si můžeme alespoň připomenout galerii screenshotů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama