Unikly gameplay záběry z nikdy nevydaného Call of Duty: Future Warfare
i Zdroj: Spite.cz / S využitím Copilot
Novinka Unikly gameplay záběry z nikdy nevydaného Call of Duty: Future Warfare

Unikly gameplay záběry z nikdy nevydaného Call of Duty: Future Warfare

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 1. 2024 07:00

Před téměř deseti lety vznikalo Call of Duty: Future Warfare, na kterém pracovalo studio Neversoft. Bohužel ale nikdy nevyšlo a o hře se dozvídáme podrobněji až dnes.

Reklama

Aktualizace: Článek jsme doplnili o delší gameplay záběry!


Kolik že tu vlastně máme dílů série Call of Duty? Někteří by je možná už ani nespočítali, nicméně několik dříve chystaných dílů bylo dokonce zrušených, ale tak už to ve světě vývoje her chodí. Jedním ze zrušených projektů bylo Call of Duty: Future Warfare, které jak už napovídá název, mělo jít o futuristickou hru, kde bychom se mimo jiné podívali i do vesmíru.  

Jak můžete vidět na přiloženém videu, jedna z misí by někomu mohla připomenout quest z Call of Duty: Ghosts, kterým také bylo Future Warfare nahrazeno, použily se snad některé materiály? Na hře v letech 2011 až 2012 pracovalo americké studio Neversoft, které podle dostupných informací mělo hotové asi jen tři mise.

Call of Duty (2024)

Série Call of Duty bude i nadále pokračovat každoročním vydáváním. V následujících 4 měsících dojde na oficiální odhalení, údajně půjde o pokračování mini-série Black Ops s podtitulem Gulf War. Na hře pracuje studio Treyarch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama