Unikly záběry z Dune: Awakening
i Zdroj: Funcom SE
Dune: Awakening Novinka Unikly záběry z Dune: Awakening

Unikly záběry z Dune: Awakening

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 5. 2024 22:00

Na internetu se objevilo hned několik záběrů z očekávané MMORPG hry Dune: Awakening. Vidět můžeme hratelnost, strom dovedností nebo uživatelské rozhraní.

Reklama

Jestli letošní rok nabídne nějakou ambiciózní hru s velkým potenciálem - a příliš prostoru mediálního nedostává, pak musíme zmínit připravovanou MMORPG hru Dune: Awakening od Funcomu. Prvních několik trailerů vypadalo skvěle. Bohužel se ale o hře nějak moc neinformuje, což je velká škoda. Nicméně dnes tu máme něco zajímavého. 

Redditem již několik hodin kolují uniklé screenshoty, které zachycují uživatelské rozhraní, hratelnost, ale i strom dovedností. Obrázky vypadají skvěle, i když nejsou v příliš dobré kvalitě. Dune: Awakening by se detailněji mohlo představit v následujících týdnech, bude hned několik velkých příležitostí. Třeba Summer Game Fest 2024, který se uskuteční druhý týden v červnu.

Dune: Awakening

"Dune: Awakening" je strategická hra založená na slavné sci-fi sérii Franka Herberta. Hráči přebírají kontrolu nad frakcemi na pouštním světě Arrakis, kde bojují o kontrolu nad vzácným kořením Melange. Hra kombinuje prvky expanze, diplomacie a boje o moc v brutálním prostředí pouště. Hra by měla vyjít ještě letos ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Níže si ještě můžete připomenout nejnovější gameplay trailer v března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama