Unikly záběry ze Silent Hill: Ascension, někteří jsou zklamaní z vizuálu
i Zdroj: Konami
Silent Hill: Ascension Novinka Unikly záběry ze Silent Hill: Ascension, někteří jsou zklamaní z vizuálu

Unikly záběry ze Silent Hill: Ascension, někteří jsou zklamaní z vizuálu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 7. 2023 08:30

Někdo v sále, během Comic-conu natočil a zveřejnil exkluzivní záběry ze seriálu Silent Hill: Ascension. Vidět můžeme zhruba dvou a půl minutový trailer, který zachycuje nepovedený obřad, včetně nějakého monstra ve stínech.

Reklama

Během Comin-Conu, který se před několika dny udál v San Diegu, bylo odprezentováno hned několik exkluzivních trailerů pro očekávané hry či seriály. Mimo jiné se zde objevila také úvodní scéna interaktivního seriálu Silent Hill: Ascension, která se pravděpodobně neměla jen tak dostat k veřejnosti. Návštěvníci akce mohli vidět dvě a půl minutový trailer, který někdo tajně natočil a záběry zveřejnil na YouTube. Na záběrech můžeme vidět několik postav, které se pravděpodobně účastní jakéhosi obřadu, který však nejde podle plánu.

Na záběry se můžete nyní podívat i vy, každopádně musíme upozornit na velmi mizernou kvalitu, ale aspoň něco! Interaktivní seriál Silent Hill: Ascension, který bude pokračovat dle rozhodnutí komunity, má vyjít ještě v průběhu letošního roku. Tady si ještě můžete připomenout prozatím jediný, oficiální trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama