Úplně nová survival hra jen za 200 korun? To je Lost in Tropics
i Zdroj: Lukas GameLabs
Novinka Úplně nová survival hra jen za 200 korun? To je Lost in Tropics

Úplně nová survival hra jen za 200 korun? To je Lost in Tropics

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 5. 2024 18:30

SIG Publishing před několika hodinami vydalo hru o přežití Lost in Tropics. Tím nejzajímavějším na celé hře je však její cena, která nepřesahuje 200 korun českých.

Reklama

Jestli něco mezi hráči stále táhne, potom jsou to survival hry nejrůznějšího typu, ať už to je spojené se zombie nebo promrzlým světem - viz nedávno představená novinka Permafrost. Vše spojuje jedno, většinou jde o projekty, na kterých pracovaly menší indie studia a všechny jsou si velmi podobné, ať už kvalitou, velikostí nebo cenovkou. Nyní se však objevila survival hra, která překvapí snad každého - a to především svou cenou.

Tvůrčí studio Lukas GameLabs a vydavatelství SIG Publishing představily a rovnou vydaly hru o přežití, Lost in Tropics. Ta už na první pohled nepůsobí jako titul, který by se chtěl prezentovat AAA produkcí nebo něčím, co zaútočí na přední příčky Steamu. Lost in Tropics je menší hrou, která nás vezme na tropický strov, kde musíte přežít. Hra slibuje příběh, který však nebude jen o vás, cestou narazíte na další NPC, cyklus den/noc nebo rogue-lite prvky. Nejvíce však překvapí cenou, která nepřesahuje 200 Kč.

"Ponořte se do jedinečného dobrodružství na tropickém ostrově plném detailů. "Lost in Tropics" testuje vaši schopnost přizpůsobit se, překonávat překážky a přežít ve světě, kde každé hraní přináší nové výzvy a překvapení. Vaše přežití závisí na tom, jak dobře dokážete využívat zdroje ostrova, čelit nepředvídatelným živlům a přelstít divokou zvěř." Stojí v popisku hry.

Lost in Tropics vyšlo na Steamu 22. května 2024 za velmi symbolickou cenu. Za hru díky současné slevě dáte necelých 200 korun českých.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama