V Black Myth: Wukong bychom měli strávit zruba 40 až 50 hodin
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka V Black Myth: Wukong bychom měli strávit zruba 40 až 50 hodin

V Black Myth: Wukong bychom měli strávit zruba 40 až 50 hodin

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Již za pouhý týden dorazí očekávané Black Myth: Wukong. A my jsme se nyní dozvěděli několik nových informací, například: Dostane hra nějaká DLC?

Reklama

Blíží se jedno z nejočekávanějších akčních RPG letošního roku. Již jen týden a dorazí Black Myth: Wukong, kde se hráči ujmou role mytického opičího krále. Nicméně o hře toho dnes už víme dostatečně, pořád ale pár nezodpovězených otázek existuje. Ptáte se například, zdali hra dostane DLC? Podle uniklých informací bychom se v budoucnu měli DLC dočkat, avšak v závislosti na prodejních číslech - což by neměl být problém.

Black Myth: Wukong je hotový, venku jsou HW požadavky
i Zdroj: Game Science

Black Myth: Wukong je hotový, venku jsou HW požadavky

Black Myth: Wukong obdrželo status gold a to znamená jediné: hra vyjde dle plánu již za několik dnů. Venku jsou také finální…

A to není vše, z diskuze, která se měla uskutečnit na Discordu, se dozvídáme, že bychom ve hře měli strávit zhruba 40 až 50 hodin ke 100% dohrání hry - jako vždy, bude záležet na našem herním stylu. Nutno podotknout, prozatím nejde o oficiálně potvrzené zprávy.

Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong je akční RPG inspirované čínským klasickým románem "Cesta na západ". Hráči se ujmou role Sun Wukonga, mytického opičího krále, který disponuje nadpřirozenými schopnostmi a bojovými dovednostmi. Hra se vyznačuje působivou grafikou, detailním zpracováním světa a dynamickým bojovým systémem. Hráči budou čelit různým nepřátelům a překážkám, přičemž budou využívat Wukongovy unikátní schopnosti, jako je proměna do různých tvorů a ovládání přírodních sil.

Black Myth: Wukong vyjde 19. srpna 2024 na PC a PlayStation 5. Verze pro Xbox Series X/S dorazí o něco později - Sony si pravděpodobně na poslední chvíli zaplatila exkluzivitu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama