Ve studiu Respawn má vznikat first-person hra Star Wars: Mandalorian
i Zdroj: Spite.cz / Copilot
Novinka Ve studiu Respawn má vznikat first-person hra Star Wars: Mandalorian

Ve studiu Respawn má vznikat first-person hra Star Wars: Mandalorian

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 2. 2024 11:15

Uznávaný a stále neomylný Tom Henderson přišel s informací, že Respawn pracuje na příběhové hře Star Wars: Mandalorian. Kdo to vlastně je? Pojďme si jej představit.

Reklama

Studio Respawn v posledních několika letech známe především díky dvoudílnému příběhu mladého Cala Kestise, který jsme mohli prožít ve hrách Star Wars Jedi: Fallen Order a Survivor. Nicméně již nějaký čas víme z oficiálních zdrojů, že se v Respawnu pracuje také na několika dalších hrách ze světa Star Wars. Nejčastěji se zmiňuje strategická hra a střílečka z pohledu první osoby.

Pracujeme na Star Wars Jedi 3, potvrdil herec Cameron Monaghan
i Zdroj: Respawn Entertainment

Pracujeme na Star Wars Jedi 3, potvrdil herec Cameron Monaghan

Nestačily vám dva díly Star Wars Jedi od Respawnu? Potom pro vás máme skvělou zprávu. Sám herec Cameron Monaghan, který se…

25. 9. 2023 07:00

Zatím co o strategii dodnes nevíme jedinou informaci, ohledně chystané FPS hře víme dvě zásadní informace: poběží na Unreal Engine 5 a údajně vyjde/bude oznámena v roce 2025. Co je na tom pravdy, nevíme, dávalo by to ale smysl. Navíc se mluvilo o údajné inspiraci od Jedi Knight: Dark Forces.

Star Wars: Mandalorian

Dnes tu máme podstatně něco zajímavějšího. Důvěryhodný insider Tom Henderson, který pravidelně přichází s novinkami ze zákulisí, tvrdí, že studio Respawn připravuje příběhovou hru Star Wars: Mandalorian. Podle Hendersona hra dorazí v rámci několika let, a podle jeho popisku půjde o další lineární titul. A jestliže nevíte, kdo oblíbený Mandalorian vlastně je, rádi vám jej představíme. 


Kdo je Mandalorian?

Mandalorian, známý také jako Din Djarin, je postava se složitou minulostí a charakterem. Narodil se na planetě Mandalore, ale jako dítě byl svědkem útoku droidů separatistů na jeho vesnici, při kterém zahynuli jeho rodiče. Poté byl nalezen a přijat Mandaloriany, kteří ho vychovávali a vzdělávali v jejich válečnických tradicích a kultuře.

Jako dospělý se Mandalorian stal lovcem odměn a získal si pověst jednoho z nejlepších ve svém oboru. Jeho lovectví ho přivedlo do kontaktu s různými postavami a frakcemi z univerzu Star Wars, včetně Impéria, Nové Republiky a různých zločineckých organizací.

Jeho osud se zásadně změní poté, co přijme tajemný úkol najít a ochránit dítě zvané "The Child", které je podobné Yodovi a má silnou spojitost se Silou. Tento úkol ho zavede na dobrodružství napříč galaxií a postaví ho do konfliktu s různými nepřáteli, včetně impéria a lovců odměn, kteří chtějí dítě pro sebe.

Mandalorian je znám svou neoblomnou povahou, oddaností k mandalorianským kodexům a schopností rychle se adaptovat na nové situace. Během série prochází vývojem a učí se více o světě mimo svou vlastní kulturu a tradice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama