Ve Vampire Dynasty se staneme obávaným upírem toužícím po krvi
i Zdroj: Mehuman Games
Novinka Ve Vampire Dynasty se staneme obávaným upírem toužícím po krvi

Ve Vampire Dynasty se staneme obávaným upírem toužícím po krvi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 2. 2024 15:00

Říkáte, že jsme tu dlouho neměli hru s upíry? Pravda, potom ještě letos očekávejte zajímavý RPG sandbox Vampire Dynasty od studia Mehuman Games.

Reklama

Studio Mehuman Games oznámilo RPG simulátor Vampire Dynasty, kde jak už název hry napovídá, se ujmeme role upíra. Těšit se můžeme na velký otevřený svět, prvky survivalu a stavění - jeden z našich cílů bude postavit vlastní hrad. S tím nám mohou pomoct i kamarádi v rámci kooperace. 

Vy rozhodujete o tom, kdo bude žít, kdo zemře a kdo bude vaším věčným následovníkem. Využijte naší silné stránky, abyste zajistili, že se do vašich řad připojili pouze ti nejzkušenější, a zajistěte rozsáhlost své upírské linie.

Přijmi temnotu. Staň se jedním s nocí. Host se na krvi a založ dynastii. Vládni jako milosrdný pán nebo nekompromisní tyrant. Postav krásný hrad, bojuj a prospej ve světě plném možností - buď sám nebo v kooperativním režimu. Pohoří, lesy, kobky, bažiny a další oblasti obrovského herního světa jsou plné nejen nebezpečných nepřátel a vesnic, které je třeba dobýt, ale nabízejí spoustu tajemství a obrovské odměny pro všechny, kteří mají dost odvahy pokoušet osud a prozkoumávat je.” píše se v oficiálním popisku hry.

Vampire Dynasty vyjde v průběhu roku 2024 exkluzivně na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama