Věděli jste o této tajné misi v Grand Theft Auto 5? Možná budete překvapeni
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 5 Novinka Věděli jste o této tajné misi v Grand Theft Auto 5? Možná budete překvapeni

Věděli jste o této tajné misi v Grand Theft Auto 5? Možná budete překvapeni

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 5. 2024 10:00

Věřím, že většina z vás má GTA 5 projeté skrz na skrz. Nicméně tato tajná mise, díky které si můžeme přijít na desítky tisíc dolarů, vám mohla uniknout.

Reklama

Zatímco většina z nás má více než 10 let staré Grand Theft Auto 5 několikrát projité, v současné době čekáme na vydání a nové podrobnosti ohledně Grand Theft Auto 6, stále se mezi námi najdou tací, kteří zkoušejí nové možnosti a hledají poslední tajemství GTA 5.

Někteří hráči nyní objevili tuto tajnou misi, která však nedává příliš smysl. Jde o něco, co Rockstar plánoval, ale nedokončil, nebo to zkrátka jen nechápeme? Na severu od Los Santos existuje malá farma, kde parta nepřátel pěstuje konopí. My tuto farmu můžeme napadnout, všechny eliminovat a velmi snadno ukrást více než 40 tisíc dolarů.

Jak však správně dodávají někteří komentující, je dost možné, že tato mise měla být pouze součástí GTA: Online, kde se také při startu multiplayeru objevila. Hráči za tuto misi mohli celkem jednoduše přijít k 20 tisícům dolarů. 

Nicméně skvělou zprávou je, že se za několik dnů farma obnoví a hráči ji mohou navštívit znovu - a opět odejít s větším obnosem peněz. Věděli jste o této misi? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama