Vigor přechází na free-to-play i na PC
i Zdroj: Bohemia Interactive
Vigor Novinka Vigor přechází na free-to-play i na PC

Vigor přechází na free-to-play i na PC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Česká third-person střílečka Vigor od tvůrců Arma nebo DayZ konečně opustí předběžný přístup a, jak bylo slíbeno, tím automaticky přejde i na free-to-play model.

Reklama

Bohemia Interactive po letech, co Vigor působil prakticky na všech konzolových platformách, oznámil, že vyjde i na PC. Od 16. května 2024 byl v předběžném přístupu na Steamu, kde je dodnes a překvapivě za 10 euro, zatím co konzolové verze jsou zdarma. Následně pak Bohemka slíbila, že Vigor přejde na free-to-play až s vydáním plné verze 1.0, a ta je za rohem.

Vigor si budeme moct zdarma na Steamu zahrát již od 18. září 2024. V současné době je k dispozici stále ve slevě Reinforcements Pack, který zahrnuje exkluzivní uniformu a jedinečný titul, jejichž nošením dáš najevo, že patříš k prvním, kdo tuhle novou kapitolu Vigoru hráli. Balíček obsahuje i výběr různě vzácných zbraní a spotřebních předmětů, které ti pomůžou stát se v nehostinném Norsku tím nejdrsnějším vyhnancem.

Vigor

Vigor je survival hra vyvinutá Bohemia Interactive, kde hráči bojují o přežití v postapokalyptickém prostředí Norwegska. Hráči budují a vylepšují své útočiště, sbírají zdroje, bojují s ostatními hráči o zásoby a musí přežít nebezpečné prostředí a AI nepřátele. Hra kombinuje prvky lootingu, stavění a prvky survivalu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama