Vychází dlouho očekávaná free-to-play hra The First Descendant
i Zdroj: Nexon Co., Ltd.
The First Descendant Novinka Vychází dlouho očekávaná free-to-play hra The First Descendant

Vychází dlouho očekávaná free-to-play hra The First Descendant

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 7. 2024 08:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Mrzí vás, že již prakticky nic nevychází na PlayStation 4 a Xbox One? Potom mrkněte na The First Descendant, očekávanou hru, která je navíc dostupná zdarma.

Reklama

Jihokorejská společnost Nexon Games dnes vydala dlouho očekávanou looter-shooter hru The First Descendant. Ta nám byla představena již v roce 2022, kdy jsme se také dozvěděli dvě zásadní a skvělé zprávy. Hru si v první řadě můžeme zahrát zcela zdarma a navíc, bude dostupná jak na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, včetně starší generace PlayStation 4 a Xbox One, na které již nějakou dobu vychází skutečně minimum her. 

The First Descendant běží na revolučním Unreal Engine 5 a překvapivě i v žánru free-to-play nabízí příběhový režim pro jednoho hráče. Samozřejmě pak nechybí to hlavní, online kooperace s dalšími hráči, přičemž se můžete spojit PC a konzolisté napříč platformami. “The First Descendant je RPG střílečka z pohledu třetí osoby s vysoce kvalitní grafikou. Zažijte zábavu ze strategických bojů s bossy prostřednictvím kooperace pro 4 hráče a různých jedinečných postav, vzrušující přestřelky a rabování.” Lákají tvůrci na hru.

The First Descendant

Hráči se v ní ujímají role bojovníků s nadpřirozenými schopnostmi, kteří musí ochránit lidstvo před mimozemskou invazí. Hra nabízí kooperativní multiplayer, různé hrdiny s unikátními schopnostmi, rozsáhlý svět k prozkoumání a dynamické souboje proti mocným nepřátelům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama