Vydání hry Exoprimal se dočkáme už tento týden!
i Zdroj: Steam
Exoprimal Novinka Vydání hry Exoprimal se dočkáme už tento týden!

Vydání hry Exoprimal se dočkáme už tento týden!

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

11. 7. 2023 17:00

Exoprimal od Capcomu již v den vydání zamíří do Game Passu.

Reklama

Studio Capcom několik posledních dní propaguje svojí připravovanou multiplayerovou akci Exoprimal, který vyjde již 14. července. Vývojáři dnes v noci zveřejnili launch trailer, který doplnili záběry přímo ze hry, představením dodatečného obsahu a popisem jednotlivých herních mechanik. 

Exoprimal se odehrává v roce 2043, kdy se čas od času otevírají záhadné dimenzionální brány a do světa chrlí hotové zástupy dinosaurů mnoha tvarů, velikostí a apetitu. Lidstvo je v důsledku těchto anomálií téměř na pokraji svého zániku, korporace Albius ovšem vyvinula vysoce pokročilou technologii zvanou Leviathan, která dokáže s obdivuhodnou přesností předpovídat místa budoucí trhliny. Příběh světa Exoprimal by se měl před hráči přirozeně otevírat a postupně odhalovat svá tajemství. Pravděpodobně se tedy časem dozvíme, odkud ty šupinaté bestie vlastně pochází a co ty podivné anomálie vlastně způsobuje.

Titul se pochlubí kombinací PvP a PvE bitev, ve kterých se v kůži vojáků vybavených exo obleky postavíte invazi agresivních bestií. Exoprimal vychází 14. července na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hra již v den vydání také zamíří přímo do Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama