Vyjde Hellblade 2 už 21. května? Informace unikla před dnešní konferencí
i Zdroj: Ninja Theory
Hellblade 2 Novinka Vyjde Hellblade 2 už 21. května? Informace unikla před dnešní konferencí

Vyjde Hellblade 2 už 21. května? Informace unikla před dnešní konferencí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 1. 2024 12:30

Senua's Saga: Hellblade 2 vyjde ve druhé polovině května. S informací přišel zahraniční důvěryhodný server. Celou pravdu bychom se měli dozvědět už dnes večer.

Reklama

Co všechno víme o Hellblade 2? Ačkoliv je hra oznámena už nějaký ten rok, a vidět jsme mohli spousty ukázek, o hře víme jen velmi málo, nicméně o něco chytřejší budeme už dnes večer, ve 21:00 odstartuje konference Xbox Developer Direct, kde se mimo jiné ukáže i chystaný titul od Ninja Theory

Uniklo datum vydání předčasně? Zahraničními fóry koluje příspěvek s údajným datem vydání. Každopádně jako první s ním přišel zahraniční magazín Exputer, který tvrdí, že mu zdroje potvrdily datum vydání ke dni 21. května. Potvrzené by mělo být dnes večer. Též se vám to zdá příliš brzy?

Není, už v září minulého roku se tvrdilo, že je Hellblade 2 je téměř před dokončením a hru lze úspěšně projít od začátku do konce. Každopádně už dnes ve 21:00 sledujte oficiální stream Xboxu. Kromě pokračování ságy uvidíme Indiana Jonese nebo Avowed, a má dojít i na nějaké překvapení!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama