Vývojář ze studia Obsidian předčasně odhalil datum vydání hry Avowed
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Avowed Novinka Vývojář ze studia Obsidian předčasně odhalil datum vydání hry Avowed

Vývojář ze studia Obsidian předčasně odhalil datum vydání hry Avowed

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 6. 2024 15:00
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Avowed bylo Xboxem naplánované na rok 2024. Nicméně nyní se díky předčasně zveřejněné informaci přímo z oficiálních stránek dozvídáme podrobnosti.

Reklama

Vzpomínáte na nedávný náš článek, kde jsme řešili potenciální datum vydání her Avowed a Indiana Jones and Great Circle? Zatím co první zmíněná hra by měla dorazit v listopadu, dobrodruh Jones o měsíc později. A právě to se nyní potvrdilo, tedy ne doslova oficiálně, nicméně přesně stanovené datum vydání odhalil jeden z vývojářů ze studia Obsidian, Carrie Patel. 

Avowed bude připraveno k vydání ke dni 12. listopadu 2024,

uvedl na stránkách, kde informaci následně smazal. Každopádně všichni dobře víme, že jsou mezi námi všímaví a rychlí fanoušci, kterým nic neunikne. Zpráva ohledně data vydání se ihned začala šířit sociální sítí X.

Avowed

"Hra se odehrává ve fantasy světě Eora, který je známý z herní série "Pillars of Eternity". Hráči se ponoří do bohatého příběhu plného magie, starověkých tajemství a epických soubojů. "Avowed" slibuje otevřený svět, hluboké RPG mechaniky a propracovaný bojový systém s možností používat různé zbraně a kouzla. Hra je vyvíjena exkluzivně pro platformy Xbox a PC." 

Avowed vyjde ve verzích PC a Xbox Series X/S. Uvidíme, zdali se 12. listopadu nakonec oficiálně potvrdí, je však velmi pravděpodobné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama