Vyzkoušejte si Dragon's Dogma 2 zdarma na všech platformách
i Zdroj: Capcom
Dragon's Dogma 2 Novinka Vyzkoušejte si Dragon's Dogma 2 zdarma na všech platformách

Vyzkoušejte si Dragon's Dogma 2 zdarma na všech platformách

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 7. 2024 13:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Dragon's Dogma 2 patří mezi nejúspěšnější hry letošního roku, a vy si jej můžete vyzkoušet zcela zdarma na všech platformách. Než se do hry pustíte, přečtěte si naše upozornění.

Reklama

Mezi letošní nejúspěšnější velké hry rozhodně patří obrovské RPG Dragon's Dogma 2 od Capcomu. Hra zaznamenala jen za prvních 14 dnů velmi slušné prodeje, podle oficiálního vyjádření šlo o 2.5 milionu kopií. Jenže také patří od začátku mezi ty dražší hry, což může některé hráče odradit od koupi. Nicméně přichází dočasný trial, do kterého se mohou pustit hráči jak na PC, tak konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S - ovšem pouze do 17. července 2024.

Pozor!

Ještě než se pustíte do hraní, rozhodně vyslechněte naše upozornění. Dragon's Dogma 2 nabízí velmi detailní tvorbu naší postavy, která vám zabere klidně i desítky minut. Byla by velká škoda ztratit hodinu tvorbou postavy, když je trial dostupný na dvě hodiny. A proto bychom vám doporučili, abyste si předem stáhli jak na PC, tak konzolích oficiální program Dragon's Dogma 2 Character Creator & Storage, ve kterém si postavu do detailu připravíte k hraní. Až pak se pusťte do právě dostupného trialu. 

Dragon's Dogma 2

Hráči se ponoří do otevřeného fantasy světa plného magických bytostí, kde se ujímají role Arisena, hrdiny s jedinečnými schopnostmi. Hra nabízí dynamické souboje, možnost vytvářet a přizpůsobovat postavy, a systém "Pawns" – společníků ovládaných umělou inteligencí, kteří pomáhají v boji. Hráči mohou prozkoumávat rozsáhlé prostředí, plnit úkoly a odhalovat hluboký příběh plný zvratů a tajemství.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama