Dragon's Dogma 2 si PC hráči mohou zahrát s českou lokalizací
i Zdroj: Capcom Co.
Češtiny do her Dragon's Dogma 2 Novinka Dragon's Dogma 2 si PC hráči mohou zahrát s českou lokalizací

Dragon's Dogma 2 si PC hráči mohou zahrát s českou lokalizací

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 3. 2024 14:00

Vychází jedna z nejočekávanějších RPG her roku, Dragon's Dogma 2. Avšak bohužel bez podpory české lokalizace. Stále tu ale máme aktivní komunitu, která češtinu vytvořila.

Reklama

Vyšla jedna z nejočekávanějších RPG her roku, Dragon's Dogma 2 od Capcomu. Venku jsou tak první recenze, ty jsou víceméně pozitivní, avšak většina recenzentů si stěžuje na obrovské FPS dropy v obydlených částech světa. I tak si hra v průměru vysloužila parádních 8.9 / 10. Na jednu z recenzí se můžete mrknout třeba na Hrej.

recenze-dragon-s-dogma-2-fantasy-dobrodruzstvi-plujiciho-proti-proudu
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Dragon's Dogma 2, fantasy dobrodružství plujícího proti proudu

20. 3. 2024 16:00
Obsah z Hrej.cz

Do tmy zahalenou lesní pěšinu osvětluje čtveřice luceren. Družina dobrodruhů se marně snaží najít vhodné místo, na kterém by…

Co hře ale rozhodně chybí, je oficiální česká lokalizace. Zrovna hry typu Dragon's Dogma 2, které jsou plné dialogů a nejrůznějších popisků, by si náš rodný jazyk zasloužily. Naštěstí tu ale stále máme komunitu, která se postarala o překlad za pomoci umělé inteligence.

Za češtinou stojí web Komunitní-překlady, kde najdeme desítky přeložených PC verzí her, ke stažení zdarma. K dispozici je prozatím verze 0.2. Neočekávejme ale samozřejmě dokonalý překlad, ve hře se mohou objevovat nepřesnosti a nepřeložená slova, v následujících dnech by se mohla objevit další verze češtiny. Jak vše nainstalovat se dozvíte ve staženém souboru.

Dragon's Dogma 2 je příběhové akční RPG, které hráče zve k vytvoření vlastního dobrodružství. Od vzhledu jejich postavy a volby povolání a způsob, jakým řeší různé situace, hráče čeká pohlcující a fantastický otevřený svět. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama