Wonder Woman má procházet velmi problémovým vývojem
i Zdroj: Monolith Productions
Wonder Woman Novinka Wonder Woman má procházet velmi problémovým vývojem

Wonder Woman má procházet velmi problémovým vývojem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 6. 2024 11:15

Wonder Woman se pravděpodobně ještě nějakou dobu neukáže. Podle některých zdrojů hra neprochází příliš hladkým vývojem. Wonder Woman byla oznámena už před třemi lety.

Reklama

Letos v prosinci to budou už tři roky, co studio Monolith a společnost Warner Bros. Games oznámily akční adventuru Wonder Woman. Oznámení toho však příliš neprozradilo, tvůrci předvedli pouze kratší teaser trailer a prozradili platformy. Nicméně dlouho předtím se několikrát oficiálně mluvilo o využití nemesis systému, který by ve Wonder Woman rozhodně neměl chybět.

O dva roky později se objevil první artwork, který sdílel sám designér ze studia Monolith, jenže tím veškeré informace kolem Wonder Woman skončily. A teď už možná víme, proč. Podle Grega Millera z KindaFunnyGames je vývoj hry ve velkých problémech a proto o ní ještě nějakou dobu neuslyšíme. Ve nejnovějším podcastu se o Wonder Woman zmiňovali ve spojitosti s hrami, které bychom mohli vidět na letošním Summer Game Festu. Wonder Woman tu nebude, tvrdí.

Wonder Woman

Wonder Woman je akční hrou pro jednoho hráče s otevřeným světem a originálním příběhem, v němž hráči vystupují jako Wonder Woman z pohledu třetí osoby v boji o sjednocení své amazonské rodiny a lidí z moderního světa. Hra by měla vyjít dle dostupných informací v průběhu roku 2024, což ale nyní nepředpokládáme. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama