Wonder Woman Novinka Podívejte se na první obrázek ke hře Wonder Woman. Objevil se v profilu jednoho z animátorů

Podívejte se na první obrázek ke hře Wonder Woman. Objevil se v profilu jednoho z animátorů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 8. 2023 08:00

Šéf studia Monolith Productions, James Philip Gentile, se po dvou letech od oznámení hry zmínil o Wonder Woman. Na jeho profilu se objevil zbrusu nový obrázek ze hry. Blíží se představení na Gamescomu 2023, který startuje za pár hodin – byla by to ideální příležitost.

Reklama

Pamatujete ještě na dávno oznámenou hru Wonder Woman, kterou v roce 2021 ne/představilo WB Games společně se studiem Monolith? Pravděpodobně si vzpomene málokdo a není divu, prakticky od jejího oznámení jsme o ni neslyšeli jedinou informaci. Nyní však konečně přichází alespoň zmínka o hře! Na oficiálním LinkedIn profilu herního animátora a šéfa studia Monolith, Jamese Philipa Gentilea se objevil koncept-art, který zachycuje Wonder Woman a její společníky.

Concept art přímo z profilu šéfa studia Monolith.
i Zdroj: Monolith Productions
Concept art přímo z profilu šéfa studia Monolith.

Tím to však opět končí, na podrobnosti si budeme muset ještě chvíli počkat. Nicméně nutno připomenout, že na hře pracují tvůrci nejlepších akčních open-world her ze světa Pána prstenů. Kromě faktu, že umí udělat parádní mechaniky, vlastní i patent na oblíbený Nemesis systém. Wonder Woman je v plánu pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nejčastěji je hra spojována s rokem 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama