Xbox na Gamescom 2024 přiveze více než 50 videoher
i Zdroj: Microsoft
Novinka Xbox na Gamescom 2024 přiveze více než 50 videoher

Xbox na Gamescom 2024 přiveze více než 50 videoher

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S

Xbox oznámil svoji účast na Gamescomu 2024 jako jeden z prvních. Do Kolína nad Rýnem přiveze více než 50 her, i zbrusu nové demo očekávané akce STALKER 2.

Reklama

Konečně tu máme srpen, zatím co školáci přešli do druhé poloviny letních prázdnin a pomalu vyhlížejí další školní ročník, my se pomalu chystáme na herní veletrh Gamesom 2024, kde znovu uvidíme možná stovky videoher od největších herních společností. Chybět zde nebude Xbox, což už dávno víme, nicméně zástupci nyní skrze oficiální stránky prozradily, že s sebou přivezou více než 50 hratelných verzí videoher. Samozřejmě mezi nimi budou i již vydané kousky, jako Fallout 76, Diablo 4, Ara, The Elder Scrolls: Online nebo Age of Mythology: Retold.

Chybět k vyzkoušení by pak ale neměly i úplné novinky, které teprve vyjdou. Očekáváme například STALKER 2, které na Gamescom přiveze novou demoverzi, Space Marine 2, ARK 2 nebo Atomfall od tvůrců série Sniper Elite. My samozřejmě na Gamescomu vyzkoušíme vše, co půjde, a následně sepíšeme vlastní dojmy. 

Gamescom 2024

Největší herní veletrh na světě odstartuje 21. srpna. Konat se bude ještě několik následujících dnů. Těšit se samozřejmě kromě našich dojmů, budete moct také na online přenos, který zahrne desítky nejočekávanějších videoher. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama