Xbox to vzdal: Redfall nedostane žádné další aktualizace, studio končí
i Zdroj: Arkane Austin
Redfall Novinka Xbox to vzdal: Redfall nedostane žádné další aktualizace, studio končí

Xbox to vzdal: Redfall nedostane žádné další aktualizace, studio končí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 5. 2024 07:00

Veškeré naděje jsou pryč. Velmi kritizovaný Redfall, který vyšel v minulém roce, již nedostane žádné další aktualizace. Studio Arkane Austin navíc definitivně končí.

Reklama
Reklama

Redfall, upíří příběhová hra, kterou Xbox dlouhodobě vyzdvihoval jako jednu z nejočekávanějších AAA exkluzivit, dopadla ve výsledku katastrofálně. Hře chyběl obsah, optimalizace nebyla moc dobrá, svět byl prázdný a graficky to též neodpovídalo dnešní době. Šéf divize Xbox Phil Spencer se za zpackanou hru několikrát omluvil a slíbil nápravu. 

Ta však nedorazí. Redfall od svého vydání obdrželo několik aktualizací, ani jedna však nedokázala hru vzkřísit. Studio Arkane Austin, které stojí právě za Redfall nebo příběhovou hrou Prey, končí, a s nimi i podpora Redfallu.

Ačkoliv jsme upřímně doufali v zázrak a podobnou cestu jako měl například též ze začátku pochybný Fallout 76, žádný se nestane. Možná teď napadne hráče, kteří si zakoupili dražší edici, která zahrnuje bonusy, co bude s jejich penězi, však se slibovalo několik DLC. Dojde ke kompenzaci, oznámilo vedení.

Studio Arkane Austin definitivně končí, Microsoft tým rozpustil, část lidí bude propuštěna a druhá se připojí k nějaké ze stávajících poboček. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama