XDefiant: Přesné datum a čas spuštění této očekávané free-to-play akce
i Zdroj: Ubisoft
XDefiant Novinka XDefiant: Přesné datum a čas spuštění této očekávané free-to-play akce

XDefiant: Přesné datum a čas spuštění této očekávané free-to-play akce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 5. 2024 12:00

XDefiant má potenciál stát se velmi úspěšnou akční hrou. Navíc bude k dostání zcela zdarma. My už víme, kdy přesně a v jaký čas bude spuštěna.

Reklama

Ubisoft stanovil přesné datum a čas spuštění očekávané střílečky XDefiant. Nás samozřejmě bude zajímat především území Evropy. XDefiant bude spuštěné 21. května 2024 v 19:00 našeho času. Tvůrci pak dodávají, že pokud máte nainstalovanou hru ještě z nedávných testovacích verzí, nebudete muset stahovat vše znovu, hra se vám pouze aktualizuje na verzi 1.0, i tak si ale budete muset počkat do stanovených 19:00.

XDefiant

XDefiant je multiplayerová střílečka, která kombinuje prvky akčního boje a taktického rozhodování. Hra se odehrává v blízké budoucnosti a hráči se zapojují do intenzivních bitev v různých prostředích po celém světě. Klíčovým prvkem je výběr speciálních týmů, nazvaných "Defiants", které mají jedinečné schopnosti a vlastnosti. Hráči mohou personalizovat své postavy a přizpůsobit je svému hernímu stylu. XDefiant nabízí různé herní módy a mapy pro soutěžní a kooperativní hraní. Je to prostředí, kde dovednosti, taktika a spolupráce rozhodují o vítězství. My jsme XDefiant zkoušeli a co se týče betaverzí, hra vypadala velmi nadějně! XDefiant vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama