XDefiant se odkládá. Ubisoft potřebuje více času. Nebo se snad bojí Modern Warfare 3?
i Zdroj: Ubisoft San Francisco
XDefiant Novinka XDefiant se odkládá. Ubisoft potřebuje více času. Nebo se snad bojí Modern Warfare 3?

XDefiant se odkládá. Ubisoft potřebuje více času. Nebo se snad bojí Modern Warfare 3?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2023 14:00

Bude asi jen zázrak, pokud XDefiant vyjde ještě letos. Ubisoft hru už po několikáté odložil. Aktuálně neznáme ani přibližné datum. Jaký měli důvod pro tentokrát? Opravdu potřebují vylepšit obsah, nebo se bojí brzy spuštěného Modern Warfare 3?

Reklama

Co nás už opravdu nebaví, je Ubisoft a jejich neustálé odklady her, které zkrátka nejsou připravené k vydání. V uplynulých letech jsme snad neviděli jedinou hru, která by vyšla dle jejich předem stanoveného data. A to nemluvíme o Skull & Bones, které bylo odložené snad desetkrát. Dalším takovým případem je multiplayerová kompetitivní střílečka XDefiant. I ta měla být původně dávno venku.

Objevily se nějaké nesrovnalosti, které musíme vyřešit. Úvodní sezónu tak odkládáme, 

píše se v omluvené oficiální tiskové zprávě. XDefiant se tak opět odkládá a aby tvůrci nemuseli slibovat další datum, raději žádné konkrétnější neposkytli. Každopádně odklad může mít více důvodů. Už za měsíc vychází Modern Warfare 3 - ten opět přiláká miliony hráčů, kteří preferují právě takový gameplay, který nabízí Ubisoft a jejich XDefiant. XDefiant může být sebelepší, COD je ale zkrátka zajetou značkou, kterou těžko někdo převálcuje. Otázkou tak nyní je, vyjde XDefiant ještě v letošním roce nebo se počká na úvod 2024? Nejspíš, a pravděpodobně neplatí ani datum 28. října, se kterým před pár dny přišel důvěryhodný leaker.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama