Žádné futuristické nesmysly, nový Battlefield nás vezme do roku 2020
i Zdroj: Electronic Arts / DICE
Novinka Žádné futuristické nesmysly, nový Battlefield nás vezme do roku 2020

Žádné futuristické nesmysly, nový Battlefield nás vezme do roku 2020

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Víme podrobnosti o příběhové kampani, insider navíc prozradil, že se podíváme do roku 2020. Hra má nabídnout 45 zbraní či free-to-play režim battle royale.

Reklama

V uplynulých dnech jsme se hned několikrát věnovali novému dílu série Battlefield. První informace prozradil šéf Respawn & Group GM organizace EA Studios Vince Zampella. Ten v rozhovoru uvedl, že se hráči znovu podívají do moderního prostředí, navíc přiznal, že by se chtěl vrátit ke kořenům a navázal na díly Battlefield 3 a Battlefield 4. Dočkali jsme se také prvního obrázku, ten pravděpodobně naznačil, že bychom se v novém Battlefieldu mohli podívat na Gibraltar.

Hráči možná odhalili první lokaci, kde se odehraje nový Battlefield
i Zdroj: Electronic Arts

Hráči možná odhalili první lokaci, kde se odehraje nový Battlefield

Nové oficiální informace o dalším dílu série Battlefield jsou tady! Šéf Respawn ukázal první obrázek a hráči už možná…

I přes to, že Vince prozradil více než bychom čekali, máme stále spoustu otázek. Dočkáme se konečně po letech čekání příběhové kampaně pro jednoho hráče? V tuto chvíli je 100%, že se na ní ve studiu Ridgeline Games dlouho pracovalo, nicméně po restrukturalizaci v Electronic Arts, bylo studio kompletně uzavřeno. Bude nebo nebude? Podle důvěryhodného insidera Toma Hendersona bude. Hráči se v ní údajně podívají do roku 2020, což by mělo znamenat, že se nedočkáme žádných futuristických nesmyslů nebo přehnaného létání v obleku z jednoho baráku na druhý. Konkrétně řekl:

Battlefield (2025) se odehrává na konci roku 2020 a jeho kampaň má vyprávět příběh o konfliktu soukromé vojenské skupiny proti NATO. Kampaň se bude odehrávat v několika různých lokacích, přičemž Gibraltar bude tím, co bylo ukázáno v nedávno vydaném konceptu.

Co se pak týče multiplayeru, dočkat bychom se měli všech oblíbených režimů, serverů pro až 64 hráčů, 10 map a až 45 druhů zbraní. 

Vyjádřil se také k destrukci okolí a vlastně potvrdil dřívější zprávy. Skutečně má jít k přepracování mechaniky, destrukce by měla být realističtější. Na závěr dodal, že se stále neví přesný název nové hry. V EA prý přemýšleli nad názvy “Battlefield 6” nebo čistě jen “Battlefield”. První teaser nebo obrázky by mohly dorazit velmi brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama