Zem je láva! Do Fortnite dorazil nový režim a stal se velkým hitem
i Zdroj: Epic Games
Fortnite Novinka Zem je láva! Do Fortnite dorazil nový režim a stal se velkým hitem

Zem je láva! Do Fortnite dorazil nový režim a stal se velkým hitem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 3. 2024 10:00

Oblíbená hra Zem je láva dorazila do Fortnite. Režim se ihned chytil a aktuálně patří mezi nejhranější. Pojďme si jej představit, nechybí ani doprovodný parádní trailer.

Reklama

Zem je láva! Hra, kterou pravděpodobně všichni dobře známe už od dětství. Vše spočívá pouze v tom, že nesmíme stoupnout do “lávy”, pokud tak uděláme, jsme mrtví. A podobná pravidla platí pro staro-nový režim, který dorazil do populárního Fortnite.

Není to pro Fortnite žádná novinka, oblíbený režim “The Floor is Lava” byl velmi populárním už před několika lety, nicméně jednou za čas jej tvůrci vypnou. V současné době je však znovu k dispozici a ve spojení s novými zbraněmi a možnostmi, se stal velmi populárním.

Už po zhlédnutí traileru výše věřím, že každý hráč, především pak Fortnitu, uzná, že to vypadá sakra dobře. Režim se samozřejmě doporučuje hráčům, kteří hrají pravidelně režim se stavěním, právě to vám totiž v případě lávy zachrání život.

Po seskoku na mapu se není čeho obávat, hráči se pustí do klasického sbírání zbraní a dalších předmětů, přičemž všechny dostupné zbraně jsou legendární. Po chvilce se z nejnižších míst začne zvedat láva a vaším úkolem je samozřejmě zůstat na co nejvyšším bodě, zároveň však musíme dávat pozor na další hráče, i v tomto režimu platí klasická PvP pravidla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama