Získejte zdarma postapokalyptickou zombie hru The Last Stand: Aftermath
i Zdroj: Con Artist Games
Novinka Získejte zdarma postapokalyptickou zombie hru The Last Stand: Aftermath

Získejte zdarma postapokalyptickou zombie hru The Last Stand: Aftermath

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Fanoušky postapokalyptických světů potěší zpráva, že The Last Stand: Aftermath je nyní zdarma! Hrajete za nakaženého hrdinu, který bojuje s časem i zombie hrozbou.

Reklama

Týden uběhl jako voda a hráči na PC s účtem Epicu si mohou aktivovat další zajímavou hru. Tentokrát potěšíme fanoušky post-apokalyptických světů, který pomalu, ale jistě zaplavují hordy zombies. K mání zdarma je příběhová akce The Last Stand: Aftermath od studia Con Artist Games. 

The Last Stand: Aftermath vyšlo v roce 2021 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. V recenzích si následně odneslo 7.3 / 10, co se týče uživatelských recenzí, ty jsou na tom o něco lépe (pokud sledujeme recenze na Steamu). Hru si můžete od této chvíli až do čtvrtka 26. září 2024 aktivovat úplně zdarma na Epic Games Store.

The Last Stand: Aftermath

Každá postava, kterou hráči ovládají, je nakažená a nevyhnutelně zemře, ale může přinést zásoby a zdroje zpět do komunity, která se pokouší přežít. Hráči musí prozkoumávat zničený svět, hledat zásoby, bojovat se zombie a dělat strategická rozhodnutí, aby si udrželi naději na záchranu komunity. Hra je známá svou atmosférou, procedurálně generovanými světy a důrazem na plánování a taktiku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama