Zombíci, motorka a otevřený svět: Může být Once Human alternativou Days Gone?
i Zdroj: Starry Studio
Once Human Novinka Zombíci, motorka a otevřený svět: Může být Once Human alternativou Days Gone?

Zombíci, motorka a otevřený svět: Může být Once Human alternativou Days Gone?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Days Gone i dnes patří mezi velmi oblíbené hry se zombíky a otevřeným světem, pokračování ale nedostane. Může jej však aspoň trochu nahradit novinka Once Human?

Reklama

V roce 2021 vyšla akční adventura s post-apokalyptickým otevřeným světem a zombíky, později jsme se dostali také k motorce, kterou jsme mohli postupem času vylepšovat, stejně jako hlavní postavu. Mluvíme o parádní příběhové hře Days Gone od Bend Studios, která byla zprvu PlayStation exkluzivitou. Ačkoliv společnost Sony prodejní čísla neuspokojila, fanoušci dodnes volají po pokračování, nicméně to ve vývoji není a vedení Bend studia uvedlo, že druhý díl zkrátka nebude

Hráči jsou naštvaní a já osobně se nedivím. Mohu říct, že Days Gone byla naprosto parádní a v mnoha ohledech originální hra se zombíky. Nicméně možná jsme pro vás našli alternativu. Od 9. července pravidelně testujeme online hru Once Human, která nám v určitých fázích připomíná zmíněné Days Gone. I zde narazíte na spoustu druhů zombíků, otevře se vám obrovský svět, který můžete prozkoumávat na motorce, kterou získáte během několika hodin hraní. V celkovém součtu ale jde o velmi rozdílné hry. Once Human navíc nabízí budovatelské prvky, díky kterým si můžete ve světě postavit vlastní dům plný nejrůznějších strojů - ty nám poslouží například k výrobě zbraní, armorů a dalších důležitých předmětů, nechybí zde pak ani truhly k odložení předmětů navíc - nutno říct, do těch se vám další hráči nedostanou. Once Human je dostupné zdarma na PC (Steam), o konzolové verzi se prozatím nemluví a je to velká škoda!

Once Human

Once Human je online survival hra zasazená do postapokalyptického světa plného zombíků. Hráči prozkoumávají rozsáhlý otevřený svět, bojují s různými typy nepřátel, shromažďují zdroje a budují úkryty. Hra nabízí možnosti jízdy na motorce a spolupráce s ostatními hráči, čímž poskytuje zážitek podobný známým survival hrám, avšak v čistě online prostředí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama