Zbrusu nová verze Unreal Engine 5.4 oficiálně představena
i Zdroj: Skydance New Media
Novinka Zbrusu nová verze Unreal Engine 5.4 oficiálně představena

Zbrusu nová verze Unreal Engine 5.4 oficiálně představena

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2024 17:00

Společnost Epic Games i nadále pokračuje ve vylepšování svého Unreal Engine 5. Nově byla představena verze 5.4, která posune vše na další level, více v přiloženém videu.

Reklama

V posledních několika týdnech jsme se dost často věnovali fanouškovým projektům, které ukazovaly, co všechno je možné v Unreal Engine 5.3 vytvořit. Jde o neuvěřitelně realistické výtvory, kde by někteří jen těžko hledali rozdíly mezi reálným a tím virtuálním světem.

V Unreal Engine 5 pak vzniká také spousta dlouho očekávaných her, jako například české Gray Zone Warfare, které při nastavení na ULTRA vypadá fantasticky, stejně tak další hry, třeba fantasy The Night Wanderer, Thorgal nebo Project M od NCsoft.

Epic představil Unreal Engine 5.4

Poslední verze 5.3 veřejnost nadchla, ovšem není času nazbyt, společnost Epic Games právě představila Unreal Engine 5.4, který bude znovu o něco pokrokovější. Kromě znovu vylepšených grafických možností, přinese také lepší optimalizaci a celkový výkon.

Více už v přiloženém videu výše nebo na oficiálních stránkách, kde se Epic slušně o nové verzi rozepsala. Nutno říct, UE 5.4 jako první využije svět Fortnite, který mimo jiné zahrnuje také menší hříčky jako LEGO Fortnite nebo Rocket Racing, ve zmíněném videu je pak možné vidět i další hry, třeba chystanou marvelovku Rise of Hydra od Skydance New Media.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama