Assassin's Creed: Shadows na prvních gameplay záběrech
i Zdroj: Ubisoft
Shadows Novinka Assassin's Creed: Shadows na prvních gameplay záběrech

Assassin's Creed: Shadows na prvních gameplay záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 6. 2024 15:30

Assassin's Creed: Shadows se předvedlo na prvních gameplay záběrech. Nicméně, je to jen hrstka toho, co bychom měli vidět dnes po deváté hodině večerní.

Reklama

Ačkoliv se s hrou Assassin's Creed: Shadows počítalo především až během konference Ubisoft Forward 2024, se překvapivě první gameplay záběry objevily předčasně v rámci Xbox Games Showcase 2024. Za nás musím říct, že vše prozatím vypadá parádně a nemůžeme se dočkat dnešní večer konference, kde Ubi předvede pořádný a plynulý gameplay. 

Ubisoft Forward 2024 odstartuje dnes ve 21:00 naše času.

Assassin's Creed: Shadows 

"Zažijte epický historický akční dobrodružný příběh zasazený do feudálního Japonska! Staňte se smrtícím zabijákem shinobi a mocným legendárním samurajem při prozkoumávání krásného otevřeného světa v době chaosu. Plynule přepínejte mezi dvěma nepravděpodobnými spojenci a objevujte jejich společný osud a zahajujte pro Japonsko novou éru." Stojí v popisku hry.

Assassin's Creed: Shadows vyjde 15. listopadu 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bohužel, češtinu ani v podobě titulků očekávat nemůžeme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama