Předobjednávky Assassin's Creed: Shadows naplňují očekávání Ubisoftu
i Zdroj: Ubisoft
Shadows Novinka Předobjednávky Assassin's Creed: Shadows naplňují očekávání Ubisoftu

Předobjednávky Assassin's Creed: Shadows naplňují očekávání Ubisoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 5. 2024 18:00 2

Vypadá to, že Assassin's Creed: Shadows rozhodně nebude žádným propadákem, jak někteří hráči tvrdí. Podle důvěryhodného zdroje se předobjednávkám daří nadprůměrně dobře.

Reklama

Ubisoft tento týden ve středu podrobněji představil nejnovější díl slavné série, Assassin's Creed: Shadows. Novinka, která hráče vezme do Japonska v 16. století, je prakticky od téhož dne připravena k předobjednávce. A ty pravděpodobně jedou, jak na běžícím páse. Důvěryhodný insider Tom Henderson, který se snad ještě nemýlil, tvrdí, že: “Předobjednávky Assassin's Creed Shadows vypadají velmi silně. Přesná čísla ještě nemám, ale nikdo [pravděpodobně Ubisoft, pozn. redakce] z nich není zklamaný.” Pokud se informace zakládá na pravdě, o čemž nepochybujeme, velmi brzy se dozvíme konkrétnější čísla.

To se možná dalo čekat, že? Historické Japonsko je dlouhodobě oblíbeným tématem, navíc ve spojení se sérii Assassin's Creed, které se zaměřilo na aktuální generaci konzolí, vylepšený engine a nové mechaniky, zní to všechno skvěle.

Assassin's Creed: Shadows 

"Zažijte epický historický akční dobrodružný příběh zasazený do feudálního Japonska! Staňte se smrtícím zabijákem shinobi a mocným legendárním samurajem při prozkoumávání krásného otevřeného světa v době chaosu. Plynule přepínejte mezi dvěma nepravděpodobnými spojenci a objevujte jejich společný osud a zahajujte pro Japonsko novou éru." Stojí v popisku hry.

Assassin's Creed: Shadows vyjde 15. listopadu 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bohužel, češtinu ani v podobě titulků očekávat nemůžeme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama